2102443835 6955163722 Αχαρνές / Αττική panagiwtisarapakis202@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Περιφράξεις Παντός Τύπου Αχαρνές Αττική


Η επιχείρηση μας “ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την περίφραξη κάθε έκτασης στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Είτε επιθυμείτε μια διακοσμητική περίφραξη για τον κήπο σας είτε μια βιομηχανική περίφραξη για την επιχείρηση ή το οικόπεδό σας, είμαστε εδώ και έτοιμοι να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους περίφραξη που θα μας υποδείξετε, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ
 
  Οικόπεδα
  Αγροτεμάχια
  Γήπεδα
  Κατοικίες
  Φωτοβολταϊκά Πάρκα κ.α.
ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ
 
  Πλέγματα Κολλητά & Πλαστικοποιημένα
  Συρματοπλέγματα Αγκαθωτά & Γαλβανιζέ
  Σωλήνες
  Στραντζαριστά Σίδερα
  Κονσερτίνες
  Περιφράξεις Τύπου ΝΑΤΟ
  Κιγκλιδώματα
 
Με ένα τηλεφώνημα θα έρθουμε στον χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας δώσουμε τις ιδανικές προτάσεις για την περίφραξη του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
     
  ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 7€ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΜΕΤΡΟ
Εξυπηρετούμε άμεσα: τις Αχαρνές, την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ &
ΠΟΣΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας, της αισθητικής και της αξιοπιστίας σε κάθε προσαρμογή περιφράξεων και επιδιώκουμε να παρέχουμε λύσεις που πληρούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά περίφραξης και με προσοχή στην λεπτομέρεια, πραγματοποιούμε παντός είδους περιφράξεις, ενώ μπορούμε να υποστηρίξουμε από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έργο, πάντα με την ίδια υπευθυνότητα.

Η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής σε ό,τι έχει να κάνει με όλα τα είδη των περιφράξεων, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας, μας καθιστούν αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς στο χώρο της περίφραξης.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτό και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να μας ζητήσετε προσφορά. Αναλαμβάνουμε περιφράξεις στις Αχαρνές, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2102443835 ή 6955163722