2102443835 6955163722 Αχαρνές / Αττική panagiwtisarapakis202@gmail.com
 
 
 
 
 
ΑΡΑΠΑΚΗΣ
Περιφράξεις Παντός Τύπου Αχαρνές Αττική


Η επιχείρηση μας “ΑΡΑΠΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 1950 με περιφράξεις παντός τύπου, προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές και άμεση εξυπηρέτηση στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται και να προσπαθεί καθημερινά για την άρτια εξυπηρέτηση ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας περιφράξεις οικοπέδων, αγροτεμαχίων, γηπέδων, κατοικιών, εκτάσεων αλλά και κάθε χώρου που επιθυμείτε να περιφράξετε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και χρησιμοποιώντας υλικά περίφραξης υψηλής ποιότητας, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιό απαιτητικά έργα και να φροντίσουμε για την αρτιότητα και την αντοχή των εργασιών μας.
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 7€ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΜΕΤΡΟ
Εξυπηρετούμε άμεσα: τις Αχαρνές, την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
 
 
     
 
Θέλετε να περιφράξετε το χώρο σας;

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σωστή περίφραξη του.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την λειτουργικότητά τους.
 
 
 
 

ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ
είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να μας ζητήσετε προσφορά. Αναλαμβάνουμε περιφράξεις στις Αχαρνές, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2102443835 ή 6955163722